Uvjeti korištenja web stranice

Dobrodošli na web stranice www.vinadelmati.com

 

  1. Opće informacije

Web stranica www.vinadelmati.com je vlasništvo tvrtke Vina Delmati d.o.o., sa sjedištem na adresi Frana Supila 33, Dubrovnik, Hrvatska (u daljnjem tekstu: “Vina Delmati” ili “mi”). Korištenjem ove web stranice prihvaćate ove Uvjete korištenja. Ako se s Uvjetima korištenja ne slažete, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

  1. Prava intelektualnog vlasništva

Sadržaj web stranice, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, fotografije, audio i video materijale, te programerski kod, zaštićen je zakonima o autorskim pravima, žigovima, patentima i/ili drugim pravima intelektualnog vlasništva. Sadržaj se smije koristiti isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi, sukladno važećim propisima o autorskim pravima.

  1. Ograničenje odgovornosti

Vina Delmati nastoji osigurati točnost i aktualnost informacija na web stranici, ali ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške ili propuste. Također, Vina Delmati ne snosi odgovornost za štetu nastalu korištenjem web stranice ili njezinog sadržaja.

  1. Informacije koje se prikupljaju

Vina Delmati poštuje privatnost korisnika svoje web stranice. Na ovoj web stranici prikupljaju se informacije koje nisu vezane uz vas osobno i osobni podaci koje dobrovoljno dostavite popunjavanjem kontakt obrasca.

Informacije koje nisu vezane uz vas osobno su informacije koje vas ne identificiraju kao pojedinca, kao što su vrsta vašeg preglednika, IP adresa, URL prethodne internetske stranice koju ste posjetili itd.

Svrha prikupljanja ovih informacija je omogućiti Vam sigurno i učinkovito korištenje stranice i njezinih sadržaja.

Ova web stranica može koristiti “cookie” (kolačić) tehnologiju kako bi unaprijedio Vaše iskustvo na stranici i prikupio podatke za statističko izvješćivanje. Kolačić tehnologija ne pohranjuje vašu individualnu e-mail adresu ni bilo kakve osobne podatke o vama.

Kolačić je mala jedinica informacija poslanih s internetske stranice koju preglednik vašeg računala pohranjuje na vaš tvrdi disk. Ona sadrži informacije koje mogu zatrebati web stranici kako bi personalizirala vaše iskustvo te prikupila statističke podatke, kao što su stranice koje se posjećuju, što se preuzima, naziv domene davatelja pristupa internetu te državu iz koje dolaze naši posjetitelji, kao i adrese stranica koje se posjećuju odmah prije ili nakon posjeta našoj web stranici. Međutim, nijedan dio navedenoga ne povezuje se s vama osobno te se mjeri samo u skupnom obliku.

Ako želite pretraživati bez kolačića, možete konfigurirati svoj preglednik tako da odbaci sve kolačiće ili vas obavijesti kad se određeni kolačić postavlja. (Svaki preglednik je različit, zato pogledajte izbornik “Pomoć” svog preglednika kako biste otkrili kako promijeniti postavke za kolačić.) Vaše iskustvo sa našim web stranicama može biti drugačije ako prilagodite svoj preglednik da blokira kolačiće.

Ova web stranica može prikupljati IP adrese (broj koji se automatski dodjeljuje vašem računalu kad se koristite internetom) sa svrhom upravljanja sustavima, dijagnoze problema s poslužiteljem i prikupljanja skupnih informacija (kao što je koliko se posjetitelja prijavilo na naše stranice).

  1. Promjene uvjeta

Vina Delmati zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Preporuča se korisnicima da redovito pregledavaju Uvjete korištenja kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

  1. Rješavanje sporova

Svi sporovi koji proizlaze iz korištenja ove web stranice podliježu hrvatskom pravu i bit će rješavani pred nadležnim sudom u Dubrovniku.

Za dodatne informacije ili pitanja u vezi s Uvjetima korištenja, molimo kontaktirajte nas na info@vinadelmati.com.